18

I går var jeg nødt til at gøre rent, og det er absolut noget jeg hader, men nej selvfølgelig nyder jeg det bagefter og så er rengøring lig med gæster. Det eneste sted jeg gør meget rent er køkken og badeværelser, der kan jeg ikke have, at der er beskidt. Det er også bare min mors skyld ( nogen skal have skylden), for hun har absolut haft rengørings vandvid. Hele min barndom syntes jeg altid, at hun sagde: “tør fødderne af, pas på ikke at krumme”, for hun gjorde altid rent.Til gengæld  har jeg så hygget mig med bagning, desserter og mange andre spændende ting. Så var jeg også lige en tur henne ved bibliotekets mur for at plukke blade til mit bord i regn vejr. Hvordan har du det med rengøring? Nogen elsker det.

 

PS. jeg snød og gjorde kun de to etager rene.

6 tanker om “Mit hade job og plukning af blade!

  1. Jeg tror vi er en en hel generation, der hader rengøring. Måske fordi vi har været tvangsfodret med det som børn. Jeg kan som du også godt lide, at der er rent, og det dufter friskt og dejligt, men jeg er nået så langt, at så længe det ikke roder, kan jeg godt leve med lidt støv.
    God fornøjelse med dine gæster.

  2. Du ved jeg har det som dig, derfor ligger det også fast at der gøres rent onsdag eller torsdag, for så er det overstået og behøver ikke tænke mere på det ,de andre dage, hvad enten der er blevet støvet ind imellem ja så er det bare ærgerligt , men det får lov at blive liggende til onsdag.

    • Ja du har nok ret at det er smart med en fast dag, men som du ved er jeg ikke så meget for alt for meget planlægning af ugen.

  3. Jeg elsker rengøring —– nej jeg elsker, når jeg har gjort rent og der er nye blomster og der lugter dejligt. Men da jeg var yngre synes jeg faktisk at det varhyggeligt. Jeg tog pauser og drak kaffe og så på det jeg havde fået lavet, for jeg flyttede ret meget rundt på møblerne dengang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.