6a

Skønt lige pludselig at være blevet moderne. Jeg har altid været meget kreativ, har helst ville lave noget med hænderne, hvad der faktisk tit har givet en følelse af at være gammeldags at sidde og strikke, sy, lave decoupage, perler eller male, men nu er det blevet in, at voksne farver i malebøger, og nej hvor er det hyggeligt at sidde og farvelægge til tv, de kedelige udsendelser glider lettere ned.

Jeg tror, at alle har kreative evner, og at det kun handler om at åbne de kreative sluser. For hvem har ikke lyttet til et menneske, der sætter sig til flyglet og spiller så smukt, at man bliver dybt rørt. Eller har betragtet et maleri der gør en helt høj, så man ønsker at have samme evner. Man bliver højst sandsynlig hverken den nye Mozart eller Picasso, det er heller ikke pointen, men at vi bliver mere begejstrede og livsglade af at udnytte vores kreativitet hver dag, og der findes faktisk ikke grænser for i hvilke situationer, man kan bruge sine kreative evner.

6b

De nye puslespil, der er kommet frem, er også rigtig sjove og svære, for man ved ikke hvordan billedet ender med at skal se ud.

Rigtig hyggelig søndag.

En tanke om “Mode i kreativitet?

  1. Du har helt ret det er faktisk meget morsomt. Jeg har købet en billig halskæde hvor jeg rigtig godt kan lide alle perler og andre ting der er på. Nu vil jeg prøve at lave den om på en ordentlig snor. Jeg kan se der skal nogle redskaber til så jeg må på jagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.