Raardyr i haven

Jeg elsker at have gæster, dog er alle ikke lige velkommen. I ugens løb fik vi en morgen besøg af vores rådyr, der nu havde sit barn med. Barnet så meget pjusket ud i pelsen, men gik lige som mor i gang med af spise af roserne. De fleste af tulipanerne har de været forbi og spise en dag, jeg ikke var der. Men det er noget af det dejlige ved en have, at man kan følge de dyr, der bruger den, det hygger jeg mig meget med.

Egern på besøg

Vi har et kæmpe valnøddetræ og derfor selvfølgelig også egern, to meget flittige eksempler. De starter indsamlingen af nødder, før de begynder at falde ned, så sidder de i træet og skræller dem, så skallerne drysser ned i hovedet på mig. På den måde smugstarter de indsamlingen, for når så nødderne begynder at drysse ned, så går en fælles kamp i gang for at samle forråd. Sidste år vandt de stort, jeg nåede ikke at få ret mange, til gengæld har jeg nedgravede nødder i alle mine potter og bede. Jeg har set en tv udsendelse om egern, og at de kan huse 1000 steder, hvor de har begravet nødder. Jeg ved ikke om mine begraver flere, eller om de ikke kan huske stederne, for jeg finder hele tiden nye små valnøddetræer i haven

Egern i haven

Solsorten får lidt at spise

I rigtig mange år havde vi en solsort, der altid sad i vores gamle fjernsynsantenne og sang eller fulgte med i haven når man lavede noget, så kunne den lige snuppe en orm, man havde gravet op. Faktisk må jeg indrømme, at jeg havde vænnet mig til at gå og snakke med den. Men her i år er den væk, det er trist.

Hav en dejlig weekend, nu skulle det blive lidt lunere.

2 tanker om “Morgen gæster!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.