7a

I dag holder vi traditionen tro mortensaften, det er en af vores mange traditioner. Den aften ligger alt fast, og vi tør ikke lave nogen ændringer, for så vil der blive opstandelse fra små og store. Så vi starter med laksemadder så and med alt hvad dertil hører og slutter med æblekage. Til kaffe spiller vi bankospil, hvor hver hold gæster har to pakker med. Nu er der ikke nogen af de gamle, der kan være med mere, men de sidste år hvor de deltog, købte jeg også pakker for dem samt til børnebørnene, så det blev 15 pakker. Nu er børnebørnne store, så de er med hos os andre.

7

Men jeg har også lige købt trøstepræmier til de tre unge og mig selv, for jeg plejer ikke at vinde. Det hører også med, at jeg bliver moppet over min trøstepræmie. Det er skønt med traditioner, hvor alle generationer samles. Rigtig god fredag aften.

2 tanker om “Mortensaften!

  1. Det lyder da bare så hyggeligt. Selvfølgelig skal du have en trøstepræmie det manglede da bare. Det er et meget smukt bord du har dækket, alene det må udløse en præmie. Rigtig god aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.