Motion eller bevægelse

Motion eller bevægelse

Jeg læste en artikel hos frisøren om en kvinde. Hvad hun hedder, og hvad det ellers var, artiklen handlede om, kan jeg ikke huske, men ordet bevægelse, som hun brugte i stedet for motion, det fængede. Udtrykket bevægelse lyder meget mere tillokkende end motion i mine ører, nok fordi jeg sidestiller motion med noget kedeligt, man er nødt til, hvorimod bevægelse er noget, jeg gerne vil. Jeg elsker at bevæge mig, kan dårlig sidde stille ret lang tid af gangen, for så bliver jeg rastløs og skal op og bevæge mig. Så ordet bevægelse er positivt ladet, og jeg vil i alle tilfælde hellere dække mit behov for bevægelse, end jeg vil tænke på det som træning, der skal overstås. Jeg er i fitness centeret tre gange om ugen, og til min egen undren, er jeg faktisk blevet glad for det, men der skal helst være lidt fart over feltet. Dog er der aldrig noget, der kan komme op på højde med bevægelse ude i naturen eller dans til dejlig musik. Hvad med dig, hvad siger du til bevægelse?

Hav en dejlig weekend.

6 tanker om “Motion eller bevægelse?

 1. Jeg synes lige som dig, at ordet bevægelse er meget mere positivt end motion. Er imponeret over, at du går i fitnesscentret tre gange om ugen.

 2. Hej Mona. Jeg bevæger mig også rigtig meget. Jeg går i Fitness 5 gange om ugen – jeg et på et 2 x 8 ugers sund & fit, hvor der virkelig er fart over feltet. Vi er i alderen fra 35-72 år (mig selv) . Jeg trænger til at smide nogle kilo og vi kører efter Henriette Søvinds kostråd. Super godt og nok det bedste jeg har prøvet, og jeg har ved Gud prøvet vist alle Kure i løbet af alle årene. Her virker det, så bevægelse er super godt, og man bliver glad og fyldt med energi.
  God weekend.
  Knus
  Birgit

  • Hej Birgit. Hold da op hvor er du flittig jeg håber du bliver belønnet for din store indsats. Jeg har også selv været på ufattelig mange kurer.
   God weekend

 3. Jeg synes også at bevægelse er meget sjovere end motion. Motionerer også i fitness center 3 gange ugentligt. Tænker at når vi både er i bevægelse og sørger for at motionere, så bidrager det sikkert til vores velvære og sundhed. Og samvittigheden kan være i orden 🤫

  • Hej Lene. Hvor er du også flittig og ja du har rat det er skønt at have god samvittighed. Det er spændende på mandag jeg skal da ud og købe bladet. God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.