Hvor kan jeg bare godt lide Tivoli. Det er en stor nydelse at gå rundt derinde, der er altid så smukt plantet til med blomster, og det føles næsten som en ny have hver gang, for så er der kommet nye blomster, og farve orgiet er anderledes. Så tirsdag, da vi var kommet hjem fra Glücksburg og fået sat den første vask over, var det lige en tur ind og spise aftensmad i Tivoli og nyde haven. Min egen have i Herlev havde benyttet sig af mit fravær til at gro til med ukrudt, så det var med rumpen i vejret det meste af onsdagen.

Vejret var jo dejligt, så da vi kom op i sommerhuset onsdag aften gik turen ned til havnen for lige at prøve, om maden var den samme i år. Det er et af mine andre ynglings steder lige at smutte en tur ned og sidde og kikke på mennesker.

Torsdag kunne jeg så gentage lugningen oppe i sommerhuset, lige indtil jeg pludselig følte mig som en 100 årig, jeg kunne næsten ikke rettes ud igen. Men det var jo skønt vejr, så måtte aftenen gå ved grillen og kold rosevin. Da jeg ikke ordner have i dårlig vejr, har jeg haft fri for havearbejde i dag, og det er vist også meget godt. I morgen skulle solen vende tilbage, så må jeg forsætte, men sikkert knapt så længe, for der kommer gæster. Rigtig hyggeligt.

Hav en dejlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.