Julemand

Det er ikke fordi, jeg har ligget og snorket, at det er så længe siden,  jeg har skrevet et indlæg.

Jeg har desvære ikke haft så meget energi og inspiration. Men nu er begge huse pyntet op, og det nyder jeg. Alle gaver er købt og ligger fint indpakket. Nissen lå i en af Flensborgs hyggelige gårde, og han snorkede højlyt, et fredfyldt syn og lyd.

Glücksburg Slot med julemarked

Som i ved elsker jeg traditioner, og en af de mange er en tur til Glücksburg slot og julemarkedet ude i gården.

Vi overnattede denne gang i Flensborg på vores lille hotel, der ligger dejlig centralt og med parkering, alt til en rimelig pris. Så vi nød også en tur på julemarkedet, hvor både pølser og glühwein koster det halve af prisen på Københavns julemarkeder, et ekstra plus.

blomsteræsker

Jeg har måttet holde en pause med at lave blomster, fordi jeg har fået seneskedehindebetændelse i fingrene i venstre hånd.

Jeg har fået mine æsker sat til salg hos Take a Break spa på Frederiksberg. Det er dejligt, men jeg kunne godt bruge nogle flere steder. Så efter min mening går indsamlingen lidt langsomt. Jeg er også en dårlig sælger. Jeg har heller ikke været god nok til at fortælle, at man selvfølgelig også kan støtte indsamlingen til Psykiatrifonden uden at købe en æske. Alle beløb store og små vil gøre en forskel, for det er uhyggeligt, at så mange unge mennesker ikke har det godt.

støt psykiatrifonden

Hvis du kender nogen, der kan have æskerne stående til salg, vil jeg være glad. De har ikke noget arbejde ved det udover at stille æskerne op sammen med overstående information.

Surfernisse

Lige som julemanden ønsker jeg mig sol, lys og varme, men selvom det vender nu her en af dagene, så varer det længe, før de lange lyse dage kommer. Men med små skridt nærmer de sig dog for hver dag. Det gør julen også så

rigtig glædelig jul til jer alle.

 

2 tanker om “Nu er det lige før!

  • Hej Kirsten.

   Det hedder Hotel Am Rathaus. Det er ikke noget prangende hotel, men det er pænt og rent, og de er søde og flinke.
   Indendørs parkering koster kun 5 Euro i døgnet.

   Hilsen
   Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.