Det er helt fantastisk morgen efter morgen at rulle gardinet op og se blå himmel, en kanon god start på en ny dag. De sidste 10 dage har jeg næsten kun levet udenfor, har faktisk ikke været meget for at lave noget indendørs. Så dagen er startet med at skynde mig at bage, jeg bager mange dage, da jeg laver alt vores brød selv (glutenfri). Det er kun det aller mest nødvendige, der bliver lavet indendørs. Efter at brødet er kommet i ovnen, er det ud og lægge hynder ud. Det er tegn på rigtig sommer, at man bare fra morgenstunden kan lægge hynder på alle stole. Ugen bød også på en tur til Hillerød, og denne gang var det absolut ikke på grund af butikker, men naturen ved det smukke Frederiksborg slot der trak.

Vi gik langs slotsstien, en smuk tur hvor man ser Frederiksborg slot fra mange vinkler og kommer også forbi Barokhaven og anløbsbroen til udflugstbådene, samt en masse smuk natur. Der var også mange, der sad eller lå på græsset. En tur der godt kan anbefales.

Mit drivhus er næsten blevet plantet til med tomat- agurk- chili og melon planter. Nu mangler der kun to peberfrugt planter, men dem har jeg ikke kunne få nogle steder, de er udsolgt. Salaten og radiserne kan snart spises. Men det varer jo noget tid før tomaterne kan plukkes til de dejlige grillaftener, dem har der været en del af, da her har været mange gæster. Det er skønt ikke at skulle gå og være i tvivl, om man kan sidde ude og spise, man har kunnet  sidde ude hele aftenen, og selv en picnic tur til vandet er det blevet til. Så nu skal det vidunderlige vejr bare holde pinsen over, for pinsemorgen  bliver vi rigtig mange til brunch. Derefter er der div. have spil, og så kommer der oksesteg på grillen sidst på eftermiddagen, så vi skal kunne være ude alle sammen.

Hav en dejlig solskins uge.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.