fugl i træ

Jeg er begyndt at samle på fugle, og det er ikke små søde blå eller grønne undulater. Nej, det er billeder af fugle, og det lyder måske også lidt mærkeligt, men årsagen er, at jeg i “Go´ morgen Danmark” hørte Sebastian Klein fortælle om en spændende app, som hedder inaturalist.  Den virker ved, at man bare skal tage et bilede af en fugl, så fortæller appen om fuglens navn og en masse oplysninger om arten. Samtidig kan man gemme billedet, hvor der står datoen, og hvor billedet er taget. Så nu kan jeg godt gemme alle mine fuglebøger væk, dem har jeg ellers brugt flittigt til at lære navne på nye arter.

fuglebøger

erantis

Det samme kan man også gøre med blomster, men dem er der jo ikke så mange af lige for tiden, men det bliver sjovt til sommer, når den danske flora myldrer frem. Den eneste, der er kommet i mit blomsterkartotek, er Erantissen ude fra min have.

Hav en dejlig søndag.

2 tanker om “Ny app, så nu samler jeg på fugle!

  1. Tak for tippet om app’en, der kan genkende fugle – den kendte jeg ikke. Sebastian Klein er altid spændende at lytte til. Han har en utrolig viden om naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.