Julebord 2022

Så er julen ovre, og det har været en rigtig dejlig jul uden corona og anden sygdom i familien, det har været skønt.

Jeg havde en dejlig juleaften hos vores datter i Helsingør, og 1. juledag holdt vi julefrokost for familien med masser af mad og hygge. Jeg har som regel købt en masser små pakker, i år blev det 9 stk.

For førstegang spillede vi stående banko. Dejligt sundt at komme op og stå 9 gange i løbet af dagen. Det foregik ved, at de fik en bankoplade, og når man havde det tal, der blev råbt op, skulle man sætte sig. Den der så stod tilbage fik pakken.

Fyrværkeri nytårsaften

Jeg skal endnu en gang holde nytår i Glücksburg på Strand Hotellet. Så får vi samtidig en lille ferie ud af det.

Jeg kan godt lide nytår med champagne og lang kjole. Det skal være festligt og noget anderledes over den aften, lidt mere storslået end alle årets andre aftener.

Det gode ved at starte på et nyt år er, at hvis man har haft et dårligt år, hvad jeg absolut synes, jeg har, så slutter det ved årsskiftet, og man kan starte på et helt nyt friskt år. Så jeg glæder mig til at opleve meget nyt, og jeg har mange gode nytårsfortsætter, og det gode er at tabe mig er ikke blandt dem, da jeg jo tabte mig meget sidste år, så det kan jeg også nyde.

Rigtig glædelig nytår og må 2023 blive et helt fantastisk år for os alle sammen.

Tak for at du har fulgt mig i år og på gensyn i 2023.

2 tanker om “Nyt år – ny begyndelse!

  1. Skøn jul og jeg er da vild med jeres banko 😀

    Det bliver da dejlig med sådan en lille miniferie hen over nytåret og ja, nogle gnage er det dejligt at lække et år bag sig og specielt hvis det ikke halveret det bedste. Men som regel, så synes jeg at alle år er dejlige.

    Rigtig godt nytår ril dig og dine 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.