Udvalget af lange kjoler er stort i Flensborg, og mange af dem er meget billige. Man kan få en sød kjole til 119 euro, dog kræver rigtig mange af dem også, at man ikke er særlig gammel. En stor del er til unge piger, men hvis man går lidt op i pris, kan vi andre også være med. Selvom udvalget er stort, har jeg alligevel haft svært ved at finde en kjole, fordi jeg havde lagt mig fast på, at den skulle være marineblå. Dem var der faktisk også mange af, men så var der selvfølgelig hele tiden noget andet galt. De var meget bare, og det er ikke lige mig, jeg vil gerne kamuflere mine deller lidt.

I går kørte vi så til Husum, der ligger et stort modehus “CJ Schmidt”, som er på 7 etager, så der er det sjældent, at jeg ikke kan finde det jeg søger, og i går var ingen undtagelse. Jeg fik kjolen på billedet, men den bliver noget mere elegant, når den bliver lagt op, for den er alt for lang. Den blev som ønsket marineblå, god farve hvis den skal leve lige så længe som dens afløser, som er 20 år gammel. Jeg prøvede faktisk en rød, som også var flot, men modellen var for smal, også selvom jeg lader være med at spise fra i dag og frem til nytår.

Ekspedienten foreslog en lille jakke, der hørte til, men det afslog jeg, da jeg syntes, at 159 euro var meget, men den var sød. Senere over Glühwein på julemarkedet foreslog min kære mand, at vi købte den, og så blev det en advents gave, det var en fin ide, så vi måtte retur. Jakken kan også bruges til min julekjole.

Lige siden jeg var ung, hvor man meget brugte små overtrukne knapper, har jeg godt kunne lide dem, synes det virker feminint, og det klæder jakkens ærmer. Nu er jeg så klar til nytår. Planlægger måske festerne i forkert rækkefølge.

Hav en hyggelig dag.

Mona

 

4 tanker om “Nytårs kjolen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.