Gammel Skagen

Vi er nu i Skagen og havde planlagt to stop på vej herop, en nat i Odense og en i Aarhus. Det er for hyggens skyld, men vores børn gør meget grin med, hvor mange stop vi skal have, bare vi skal køre til Roskilde. Jeg synes, det er to hyggelige byer, og vi har været der mange gange. Der er masser at se på og hyggelige restauranter. Odense praler med, at de har flere restauranter pr. indbygger end i København. Jeg ved ikke, om det er sandt elle ej. Jeg havde fundet en restaurant hjemmefra, hvor vi skulle spise, men desværre kunne vi ikke få et bord, så næste gang skal jeg så bare huske at bestille dagen før.

Galleri Galschiøt

Odense er jo H.C.Andersens by, og det gør den meget spændende i mine øjne, og det glæder mig at se alle skulpturerne fra hans eventyr. På vejen dertil besøgte vi Gallerie Galschiøt,  som er billedhuggeren Jens Galschiøts galleri, værksted, butik og skulptur park på et i alt 8.000 m2 stort område, et fantastisk spændende sted. Det er et af Danmarks mest spektakulære og største kunstværksteder. Vi blev budt velkommen og fik forklaret noget om arbejdsgangen ved fremstillingen af skulpturerne og kunne se store skulpturer, der var undervejs, og så blev vi budt på kaffe. Der er gratis adgang.

Skulptur i Galleri Galschiøt

Aaen i Aarhus

Aarhus er ungdommens by, så vi følte, at ligegyldigt hvor vi satte os, så trak vi gennemsnits alderen kraftigt op, men det er meget underholdende at sidde og studere de unge mennesker, og det føles som om, de alle var ude i byen i det skønne solskinsvejr. Hvis du har lyst til at læse mere om Odense og Aarhus, kan du gøre det på min danmarks-guide.dk

Gammelt fyrtårn i Skagen

Nu er jeg så i Skagen og skal til at udforske byen på ny. Jeg har kun lige været en tur rundt i byen, og der er sket en del siden, jeg var her sidst.

Hav det godt så længe.

 

 

 

 

2 tanker om “Odense, Aarhus og nu Skagen!

  1. Hvor er I gode til at tage rundt og få spændende oplevelser! Jens Galschiøts galleri, værksted og skulpturpark vil jeg gerne besøge – og også meget gerne se Skagen, Aarhus og Odense igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.