Vi har været en dag i Odense, og ingen byer viser sig fra sin bedste side i regn og blæst, rigtig meget blæst, det var lidt af en kamp at holde en paraply. Udover at vi skulle hygge os, skulle jeg have taget nogle billeder til min danmarks-guide. Jeg har Odense på guiden i forvejen, men der sker altid noget nyt i en by, så derfor besøger jeg dem flere gange, hvis det er muligt. I Odense er der kommet to Street Food steder, siden jeg besøgte byen for 3 -4 år siden, ja store dele af byen var en byggeplads, og der var kommet mange nye huse. At besøge en by om søndagen er sjældent en god ide, men jeg havde set på nettet, at den første søndag i måneden holdt butikkerne åbent i Odense. Det viste sig ikke at være helt rigtigt, det var faktisk de færreste, der holdt åbent, lidt trist og det gjorde byen meget død og kedelig, men vejret havde måske også noget af skylden. Odense er ellers en rigtig spændende by at være i, der er også mange gode restauranter og dejligt at gå langs åen.

Her i denne Corona tid er det meget forskelligt, hvad hoteller gør, og det er også lidt op og ned, hvor meget de bruger Corona som undskyldning for at ændre på tingene. På den tur vi lige har været på boede vi på Grand Hotel i Odense og Skanderborg Park i Skanderborg. På Skanderborg Park var der morgenbuffet, den var rigtig god, og der stod masser af sprit alle steder, og alle gæster brugte det flittigt. På Grand Hotel i Odense fik man en morgenmads tallerken, der var ikke buffet på grund af Corona, sagde de. Men morgenmads tallerkenen var meget trist, der var sparet på tingene, dog sagde de, at man kunne bare sige til, så fik man mere af det ønskede, men hvor mange vil sidde og vente på en skive ost mere.

I denne lidt rodede flyttetid, er det dejligt at komme lidt væk, at blive vartet op og forkælet lidt. At varte op var alle de unge piger og mænd på Hotel Skanderborg Park fantastisk gode til, de var utroligt søde, smilende og friske hele dagen. Vi mødte kun smil og ALT fungerede perfekt, en skøn oplevelse.

Hav en dejlig weekend.

2 tanker om “Odense i regn og blæst!

  1. Det var en god idé at komme lidt væk i denne flyttetid – at blive vartet op og forkælet lidt og få mange nye oplevelser. Jeg får lyst til at besøge både Odense og Skanderborg igen.
    Ha’ en rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.