21

Når jeg snakker med andre piger, kan jeg høre, at problemet med offentlige toiletter står jeg absolut ikke alene med. Problemerne er meget forskellige, nogle kan ikke, når der er andre, eller der er for beskidt. Mit problem er små låste rum ( klaustrofobi ). Så jeg sidder som regel med ulåst dør, og prøver om jeg kan nå håndtaget uden at falde ned af toilettet. Vælger også altid toilettet længst væk fra indgangen, for så vælger de andre forhåbentlig de første ledige.

21a

I Tyskland nyder jeg det, for der er mindst 80% af toiletterne åbne både foroven og forneden. Sikke en nydelse bare roligt at kunne sidde og tisse. På mange af deres bykort står der, hvor der er et offentligt toilet. Der findes også flere gratis apps f.eks. “ToiletFinder”, som søger via GPS på det sted, hvor du befinder dig, og så får du en liste over toiletterne i nærheden. Jeg har ikke prøvet app’en, for så vidt muligt vælger jeg biografer, cafeer, restauranter og centre, som jeg kender. Hvad med dig, har du også nogle problemer med offentlige toiletter?

21d

SONY DSC

2 tanker om “Offentlige toiletter!

  1. Jep! Når de er beskidte, jeg haaaaader det. Jeg har et toilet jeg foretrækker og det er oppe i dameafdelinge i Illum. Kan anbefales – for det meste. Og så forresten også det der ligger i Ilums bolighus, det er også ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.