julestjerner

At flette julestjerner er en god terapi, som jeg gik i gang med, da jeg begyndte at komme op af det hul, jeg var kommet ned i psykisk. Jeg har altid været utrolig glad for at lave julestjerner, plejer at lave mange hundrede hvert år, hvor pengene fra salget er gået til en hjælpe organisation. Men i år, hvor jeg har haft oceaner af tid, men ingen energi, er det kun blevet til nogle få, men sjove. Jeg har købt strimlerne i Rema for 10 kr. per pakke.

På onsdag skal jeg have sidste gang kemo, så det bliver en meget stor dag, som jeg glæder mig vildt meget til, for derefter begynder alle bivirkningerne forhåbentligt langsomt at tage af. Desværre kan jeg ikke bestemme rækkefølgen, men håber meget hurtig at komme til at kunne spise andet end suppe, så jeg holder op med at tabe mig. Det vil være så skønt at kunne spise noget almindelig mad og få mere energi. Så den ene bivirkning, ud af de 12 jeg har nu, må gerne være blandt de første. Jeg skal også til samtale med kirurgen på onsdag, så måske får jeg der at vide, hvornår jeg skal opereres. Så onsdag bliver en meget stor dag.

Hav det godt og pas på jer selv.

2 tanker om “Op af hullet!

  1. Kære Mona
    Ser først nu, hvad du har været igennem og sender alle mine tanker til dig. Jeg håber, at du får en rigtig god besked på onsdag.
    Kærlig hilsen
    Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.