Så er jeg igen i Odense, som er en rigtig hyggelig by, og som alle andre byer bliver den bedre for hver gang, jeg kommer. Et af de steder som vi lige skal forbi og have en øl (skrevet af en inkarneret vin drikker) er Christian firtal, der er så hyggeligt, og så kan man få en sludder med en af byboerne.

SONY DSC

Jeg havde fået anbefalet et frokost sted, hvor man kunne få smørrebrød, og det var også et dejligt sted, maden var god, og der var hyggeligt, og ja jeg sætter faktisk pris på at spise et sted, hvor der også er bare lidt roligt og ikke midt på en strøggade.

6

Hvis du kommer til Odense er adressen: Restaurant Palæet, Hunderupvej 22 ved siden af Odd Fellow Palæet.

6b

I Odense handler alt om eventyr – hyggeligt ikke. Haven der ligger langs åen hedder eventyrhaven og er et rigtig dejligt område med masser af mennesker. Da vi gik hjem til hotellet her ved 18 tiden, var der fyldt med unge mennesker, der sad/lå på græsset med øl og vin. I sæsonen kan man i cafeen købe:

6d

Det er godt nok smart også som turist. Rigtig god søndag.

4 tanker om “På besøg igen i H.C. Andersens by!

  1. Dejligt eventyr. Og maden, er som du skriver, rigtig god der hvor I har været.
    Også god søndag (eller aften) til dig.

  2. Der sker mange spændende tiltag i Odense i øjeblikket. Mange nye og gode restauranter dukker op. Vi har interessante gallerier og museer, som er værd at besøge. Dejligt at der også kommer mennesker udefra, som synes her er hyggeligt at være.

    • Ja Karin. Men vi skal ikke mere på vores stam middags sted, da lørdag aften var en skandale der. Så der må jeg have noget anbefalet næste gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.