Så står påsken for døren, og selvom jeg altid har fri, så føles det alligevel som nogle særlige fridage. Alle de dejlig gule farver lyser op og hygger. så det er skønt at få huset pyntet op til påske. Mit påskebord bliver meget enkelt i år, for det har været lidt småt med tid. Billedet giver et lille kig til bordet.

For nogle år siden lavede jeg meget decoupage og håber snart at komme i gang igen, det er en rigtig hyggelig hobby. Dengang lavede jeg mange påskeæg, hvor jeg brugte servietter som motiv, og da æggene også får lak, holder de lige til man bliver træt af dem.

Her har jeg lavet en krans. Man kan bruge alle slags grene til kransen, bare de er lidt smidige. Der vikles ståltråd rundt om kransen for at holde den sammen. Den står på en dyb tallerken, så der kan komme vand til løgene, hvis der er behov for det. Det vrimler med løgsorter i butikkerne, og alle kan jo bruges, det er en smagssag, hvad man bedst kan lide.  Jeg håber du er blevet lidt inspireret, hvis du mangler en ide til dit påskebord.

Hav så en rigtig dejlig Påske.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.