papitøen

Jeg var ude på papirøen i går, et fantastisk spændende sted som ligger med Operahuset og Skuespilhuset som naboer. Øen er hjemsted for de grå industrihaller, der i mange årtier gemte på papir i massevis deraf navnet Papirøen.

papirøen inde

Vi startede med at gå en runde for at kikke lidt på det store udbud af mad i hallen, hvor Copenhagen Street Food har alle deres gadekøkkener med mad fra alle verdenshjørner. Jeg ved faktisk ikke helt hvor mange lande, der madmæssigt er repræsenteret, men man følte, at man kunne få næsten alt. Bare indretningen er en oplevelse. Madens pris er rimelig, og dem i køkkenerne var vældig søde og friske.

papirøen 2

Fælles for dem alle er, at de er der på midlertidig basis. Den nuværende kontrakt løber til udgangen af 2017, og indtil da er planen at udnytte øens potentiale og se, hvad der dur, og hvad der ikke gør.

toiletter
Men med toiletterne der ophørte det spændende, de var dog som alt andet anderledes og kreativt, men de var decideret ulækre. Kl. 12.30 (stedet åbner kl.12) var der beskidt, mange døre kunne ikke lukke, et toilet havde ingen dør, og der flød med toilet papir. Kunne umuligt være gjort rent den dag.

øl

Der var rigtig mange mennesker, og hvis det er godt vejr, kan man sidde udenfor med den skønne udsigt. Det er absolut ikke sidste gang, jeg har været der, det var en rigtig god oplevelse.

Hav det godt til næste indlæg.

 

 

 

 

 

2 tanker om “Papirøen!

  1. Jeg må indrømme, at når jeg spiser ude på en restaurant, så får jeg det dårligt, hvis deres toilet er dårligt rengjort, for så tænker jeg – hvad så med deres køkken. Men nu er det jo en anden måde det fungere på der. Men det kunne godt få mig til at blive væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.