Det blev en lidt indskrænket pinsebrunch, men alligevel en dejligt dag hjulpet godt på vej af det helt fantastiske vejr. Blå himmel hele dagen og kun lige så meget blæst, så den kunne fjerne alle servietterne fra bordet og lægge dem ud over hele haven, så der kunne jeg så samle dem op. Da pinsen begyndte at nærme sig, kom børnebørnene og spurgte mormor/farmor: ” Bliver pinsebrunchen til noget”. Den store fælles påskefrokost blev jo aflyst på grund af Corona. Men de går også mere op i pinse komsammen, hvor vi starter med brunch, så spiller vi kroket, petanque og kongespil allesammen, og sidst på dagen kommer der steg på grillen. En dag hvor vi alle er sammen og griner og småsludrer. i år var jeg meget i tvivl, men valgte kun at invitere de aller aller nærmeste med, det var godt nok lidt trist, men det var for at holde antallet nede. Men vi fik en rigtig skøn dag.

Der skal noget mere planlægning og arbejde til for at holde noget i denne Corona tid med afstand og afspritning, ja også hvad servering af mad angår skal der nytænkning til.

Nu er den dejlige meddelelse kommet, at tyskerne åbner grænsen den 15. juni, så vi kan komme til at flytte. Har også ventet fra 15. maj spændt på, hvornår vi kunne få vores møbler ud af Tyskland. I længden er det lidt kedeligt med et næsten tomt hus. Flyttemændene kommer derned 18. juni, de vil køre hjemmefra kl.6, så de får en meget lang arbejdsdag. Jeg tror, vi kommer til at savne det lidt, vi har haft mange skønne dage i Glücksburg og ture ind til Flensborg. Vi vil nok stadig komme derned, men så kan vi jo bare bo på hotel. Det har været en skøn lejlighed og terrasse. Jeg er spændt på at se, hvordan haven ser ud, efter vi ikke har været dernede i 3 måneder, lidt synd for de andre i huset at skulle se på en urskov i stedet for smukke blomster.

Hav det godt så længe.

En tanke om “Pinse og grænsen åbner!

  1. Sikke en skøn dag I havde med familien i pinsen!
    Det bliver dejligt for jer at få møblerne hjem til jeres nye hus.
    Hvor er det et flot hus, I har haft en lejlighed i i Glücksburg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.