udstillingen vølver, guld og guder

Sidste Weekend  bestod af kunst og god mad. Vi var på weekend tur med min søster og svoger, så der blev rigtig snakket og råhygget. Vi startede med at se udstillingen Vølver, guld og guder på Køge Museum. Jim Lyngvild har lavet mange spændende ting, og det imponerer mig altid at opleve mennesker med så stor en viden og kreative evner, som han har, og som han også beviser på denne udstilling.

Køge Torv

Køge er en rigtig hyggelig by, og der er faktisk meget at se. Jeg havde planlagt at tage en del billeder, da jeg er ved at skrive om Køge på min danmarks-guide.dk, men vejret var meget svingende, så det blev ikke rigtig til så meget.

Billedet af torvet med Frederik den 7. nåede jeg lige at tage søndag morgen, hvor solen var kommet frem.

Vægmallerie i Køge

Der er mange former for kunst. En af dem, som jeg er meget begejstret for, er Street Art. På Torvet i Køge kunne man lige kikke ind i en af gårdene og og se Enni Vuongs flotte vægmaleri. Det handler om kampen for lighed mellem racerne og for kampen for at give kvinder styrke. Det er Rosa Parks, Nina Simone og Ruby Bridges, der er afbilledet.

Vin og tapas restaurant

Søster og svoger gav frokost på Vinbar & Tapas restauranten “Brasseriet Baum”. Det kan varmt anbefales, et meget hyggeligt sted med god vin og tapas. Så det vil fremover være vores frokost restaurant, når vi kommer til Køge. Om sommeren kan man sidde udenfor ved åen.

Stevns Klint

Lørdag kørte vi en tur til Stevnes Klint, men hold da op hvor det blæste og var hundekoldt. Så vi var lidt hurtige til at finde tilbage til bilen, men turen frem og tilbage var også køn.

Hotel Comwel Køge

Vi boede på Comwel Køge Strand og havde købt et ophold med mad. Vi har flere gange fortrudt, når vi har købt et ophold med mad andre steder, men her blev blev vi meget glædelig overrasket, da det var noget meget fint mad. Alle tre retter var meget spændende, så det var en glædelig overraskelse og gjorde, at det bliv et rigtig godt tilbud, vi havde købt.

Nu er det igen weekend, så kan du have nogle dejlige dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.