15

Et dejlig sommertegn er når rabarberne står klar til at blive spist. Det var allerede anden gang i går, hvor jeg kunne plukke et stort bundt, og de blev brugt til tærte, en let og hurtig opskrift. Jeg kan ikke huske, hvem jeg har fået opskriften af, men den kan varmt anbefales.:

Rabarbertærte

800 g rabarber – 50 g sukker, lidt vanillesukker

Dej: 250 g kokosmel, 250 g sukker, 50 g mel, 1 knsp. bagepulver, 200 g smør, 1 æg, lidt hakkede nødder.

Rabarberne snittes, lægges i bunden af en tærteform og drysses med sukker og lidt vanillesukker.

Dejen: Alle indigriendserne blandes godt sammen og stilles evt, lidt i køleskab. Dejen rulles ud og trykkes over rabarberne som et låg.

Lidt hakkede nødder drysses over og tætten bages ved 180 grader i ca. 30 min.

15a

Velbekomme og rigtig god lørdag.

4 tanker om “Rabarber!

  1. Jeg har også rabarber i haven. De er så fine nu og den tærte slår da lige Blomsterberg af pinden. God gufguf fornøjelse.

  2. Har også lige lavet rabarber kompot for anden gang, dejligt. Opskriften har du fået af mig, som har fået den af Jørgen fra sang, som hvert år laver den til sangaften, den smager bare dejligt. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.