Regn og regn nu har den taget livet af de fleste af mine roser. Da jeg forlod sommerhuset, stod haven så flot, og roserne væltede frem over alt. Da jeg kom igen, så de sådan ud alle sammen, et meget trist syn. Så det var bare om at komme i gang med havesaksen.

Der kom så også lige 5 tons sten, så min kære mand havde også noget at gå i gang med, men indkørslen er blevet rigtig flot nu.

Vanen tro blev arbejdspausen brugt til en tur i Tivoli, jeg elsker den have. Hver gang jeg kommer derind, ser den helt anderledes ud. Så er der kommet et nyt storslået blomster flor, og jeg bliver lige begejstret hver gang. Så var vi heldige, der kom kun een regnbyge, og da sad vi inde og spiste. Dagen i dag har stået i fødselsdagens tegn, for i morgen kommer der 14 gæster, der var to afbud. Så ind i mellem meget kraftige regnbyger, hvor terrassen har stået under vand, har vi fået handlet og slået græs ( jeg overvejer at opfinde en græsslåmaskine, der kan sejle). Så ligesom alle ferie folkene håber jeg på godt vejr i morgen.

Hav en dejlig weekend forhåbentlig i dejlig sol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.