Pakhusene Salzspeicher i Lübeck

Så er der godt nok blevet travet noget i dag, og vi har også været i alle butikkerne dog uden at købe andet en en hæklenål, måske ret langt at tage for at købe en hæklenål.

Lübeck i Tyskland

Jeg havde flere motiver som skulle fotograferes til min tysklandsguide.dk, men der har været nogen mangel på lys, så jeg håber på i morgen.

Butikken Niederegger julepyntet

Butikken Niederegger har fået julepyntet, ellers er de ikke startet ikke engang i stormagasinerne, det skulle jeg ellers også have brugt nogen billeder af. Men butikken Niederegger er en meget spændende butik, se bare marcipan frugterne, det får mig til at tænke på dengang mine børn var små, og vi ved hjælp af frugtfarve lavede alverdens ting til jul. Forsat god mandag.

Marsipan i Niederegger butikken i Lübeck

3 tanker om “Så er der blevet travet igennem!

  1. Altså, du er så prof. Jeg glæder mig altid til at se, hvad du nu har fundet på. Lübeck lyder og se ud som et godt besøg. Jeg har været der for en menneskealder siden, men kan ikke huske noget overhovedet derfra.
    De der marcipan frugte er så flotte.

  2. Jer flot ud, en dejlig by, men utrolig der ikke var julepyntet , der var en del i BERLIN også et enkelt julemarked og vi har fået årets første gløgg vien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.