Så er det blevet salattid igen efter en lang vinter pause. Mange har efterlyst dem, og i har ret, man spiser da salat hele året rundt, og ja, det gør jeg da også selv, så nu er de altså her igen. Her i Glücksburg har vi grillet hele vinteren, men i sommerhuset er grill sæsonen først lige startet, men så slutter den også først til vinter. Nu bliver alt fisk, kød og nogle grønsager grillet, og der kommer så samtidig salat på bordet.

Dagens salat emmer af forår og består af:

  • Gulerødder
  • Hindbær
  • Feta
  • Mandler

Gulerødderne skæres i fine tynde små stave, der ligger og trækker i dressingen ca. 1/2 time. Derefter kommes der hindbær og smuldret feta over, og til sidst drysse salaten med hakkede mandler.

Dressingen består af hvidvinseddike, god olivenolie, dijonsennep samt en lille smule sukker. Til slut smages dijon vinagretten til med salt og peber.

Velkommen til foråret, skønt den endelig kom og velkommen til grill sæsonen.

Mona

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *