Så er en dejlig ferie slut. Det gjorde den i forgårs efter, at vi havde kørte hjem fra Cochem her til Glücksburg, det tog 9 timer og 26 vejarbejder, før vi meget trætte ankom.

Jeg bruger normalt meget tid på at planlægge vores rute, og hvilke byer vi skal bo i. Min mand finder så hoteller og booker dem. Men denne ferie blev planlagt midt i en flytning og forberedelse til fødselsdags fest, og det kom den også til at bære lidt præg af. Ikke at det ikke var en skøn ferie, men min planlægning var ikke til ug. Riquewihr var en af fejlene, det skulle hellere have været Ribeauvillé, som vi har været i flere gange. Det er en noget større by, men stadig meget køn og hyggelig. Vores hotel var til gengæld rigtig godt, det har de alle sammen været, og mange med den skønneste udsigt, så min mands planlægning var til ug.

Sidste stop på ferien blev Cochem, for jeg ved ikke hvilken gang. Vi elsker det sted og udsigten fra balkonen, det er så dejligt at sidde og følge livet på Mosel, der sker hele tiden noget, og når det bliver mørkt bliver borgen oplyst. Hotellets restaurant er også  rigtig god og meget velbesøgt.

Vi har fundet et lille hyggeligt vinsted med udsigt til vinbjergene, byen og alle krydstogtskibene, her kan man komme på rundvisning eller bare sidde og prøvesmage nogle af Mosel områdernes  gode vine. Vi har boet mange gange på det samme hotel, og nu var det blevet solgt og totalt moderniseret – nyt og smart. Men for en person som mig, hvor der ikke må laves om på tingene, tog det lige lidt tid, før jeg havde vænnet mig til det nye og smarte, men så var det faktisk flot. Cochem skulle ikke have været sidste stop, vi havde også bestilt to nætter i Oldenburg, men afbestilte og kørte hjem. Det havde været en skøn ferie, men nu skulle den slutte, for hovedet var blevet fyldt op med ny energi  og smukke billeder fra alle de dejlige blomsterbyer, den skønne natur og med kolossale bjerge i Schweiz,

samt det vidunderlige syn af vinmarker i Frankrig og Tyskland. Så nu er det bare hjem og i gang med at bruge den nye energi. Hvis du skulle få lyst, kan du læse mere om byerne på tysklandsguide.dk.

Hav en god weekend.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.