Nu er det tid for spargel (asparges) her i Tyskland, så alle restauranter har fået et specielt spargel menukort, så kan man vælge asparges alene eller med forskellig kød/fiske tilbehør.

Da vi havde middags gæster forleden, havde vi planlagt asparges og laks samt hollandaise sovs. Asparges er dyre her fra start, men til gengæld, kan man få dem skrællet. Man finder selv dem, man vil have, og så kommer en venlig dame dine asparges i en asparges skræller.

Det er meget nemt, og de smager skønt. Det er rigtig sommermad, selv om det har været hundekoldt. Men i dag skinner solen skønt lige fra morgenstunden, så hynderne er lagt ud på havemøblerne, og jeg har planlagt at gå ud og ordne min mini have, før jeg tager hjem og går i gang med de to andre haver. Det sker tirsdag, hvor vi håber, at de kommer og ordner internettet. Dog er tvivlen snart stor efter alle de mislykkede gange.

Have en dejlig søndag.

En tanke om “Så er det Spargel sæson!

  1. Jeg elsker asparges og som du skrive, der er noget sommer og sol over dem. Det er en af dem jeg kalder en optimistisk grønsag. Den smager altid godt, hvorimod broccoli er en svær fætter, som jeg bare spiser fordi den er så sund. God søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.