Nu er sommerferien på plads og rykket en dag frem, så vi starter i morgen tidlig. Ferien er delt op i tre dele. Vi har igen i år lejet et hus i Evian for en uge, så vi har 9 dage til at køre der ned og en uge hjem igen. Der er ca. 1500 km. til Evian, hvis man kører direkte og over broen, som vi altid gør. Det er meget langt i mine øjne. Ruten som jeg har valgt gør, at vi ikke kommer til at køre ret store omveje til de byer, vi skal se undervejs. Der er en del krav til byerne, selvfølgelig skal den være køn/ hyggelig, ikke for stor, men der er også en grænse for, hvor lille den må være. Da vi går meget, skal der være noget at se og små hyggelige cafeer og restauranter, gerne små pladser med udeservering og ikke at forglemme blomster og grønne omgivelser, f.eks smukke parker. Det kan godt nok være svært for en by at leve op til alle de krav. Hvis det er en lidt større by, vælger jeg tit en universitetsby, for der er dejlig mange unge mennesker og et rigt kulturliv og masser af cafeer.

Byen Yvoire

Vi har valgt at være mindst to dage hvert sted, så der hele tiden er en dag vi ikke skal køre, og der gennemsnitlig kun er ca. 300 km. mellem byerne

Postkasse i Frankrig

Nu vil de næste indlæg på bloggen være små hilsner “Postkort” fra Tyskland og Frankrig med lidt ferieoplevelser og små kig på byen.

 

4 tanker om “Så er vi ferie klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.