Da jeg vågnede og kikkede ud af vinduet, var det ved at blive blå himmel – sikken en glæde. For havde de ikke sagt, at det skulle blive regn.

Til morgenkaffen blev min kære mands 3 apps studeret nøje, og de var enige om, at det fine vejr ikke ville holde, at regnen kom senere, så det var bare om at komme afsted.

Det blev en vidunderlig tur med stille vejr og en stille strand og promenade. Sjovt så forskellig det samme sted kan være. Om sommeren er der et mylder af mennesker, der går tur, folk der ligger på stranden eller bare sidder på cafeerne og børn på cykler og løbehjul. Begge årstider har sin charme, særligt når solen skinner.

Det var et godt valg at gå tidligt og gemme rengøring til senere, hvor vejret skiftede til overskyet, og lyset forsvandt. Så i dag har naturen vist sig fra både sin gode og dårlig side. Men hvor kan en efterårsdag trods alt være smuk og dejlig, bare den kære sol kommer frem. Det er tydeligt, hvordan det påvirker alle, der var ikke nogen, vi mødte, der ikke smilte stort og gav et rungende møjn.

Hav nu en ny dejlig uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.