Helsingør

Nu har de fleste forretninger åbnet igen, og det er dejligt, fordi det giver en følelse af, at vores verden måske begynder langsomt at blive normal igen, desværre meget langsomt. Da jeg var i sommerhuset i mandags, så gik udflugten til Helsingør, for turen langs vandet er så køn. Det var ikke noget problem med at holde afstand, for der var ikke ret mange mennesker hverken på gaderne eller i butikkerne. Der var blevet malet hvide pile på alle gågader for at få folk til at holde til højre, en god og enkel ide, men desværre kunne utrolig mange mennesker ikke finde ud af at gå i pilens retning. Forretningerne havde gjort meget ud af at pynte op med blomster og flag for at gøre dagen festlig, og man kunne tydeligt mærke deres glæde over at kunne lukke op igen. Det har også være en lang og uhyggelig dyr tid for dem.

shopping

Min shopping foregik kun i boghandleren. Jeg elsker boghandlere, kunne bruge masser af tid derinde, men gør det ikke. Så det blev til to bøger og et puslespil, dem bruger jeg til afslapning og tankeflugt, når jeg skal have tømt hjernen, så er de effektive.

2 tanker om “Så kan der shoppes igen!

  1. Jeg har også nydt, at butikkerne er åbne igen – endelig.
    Sikke en god idé med et puslespil til afslapning og tankeflugt. Dejligt at vi igen kan komme til en boghandler, og interessen for Lise Nørgaard deler vi. Det er dejligt at være i gang med en god bog.
    Jeg har lige fået ‘Pigen fra det store hvide skib’ om hospitalsskibet Jutlandia under Koreakrigen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.