Jeg håber, at du har haft et fantastisk nytår og er frisk til at starte på 2018. Vi holdt nytår her nede i Glücksburg sammen med nogle venner og deltog i et nytårs arrangement på Strandhotellet. Der var to muligheder, men da den ene allerede var udsolgt, så måtte vi tage den “billige” til 119 euro, og ja det var faktisk billigt for en hel nytårsaften med ALT, selv raketter stod de og uddelte. Vi startede med champagne, og jeg kan også godt lide, at der står koldt vand på bordet, når man kommer, og her var der både med og uden brus. Forrets buffeten havde et meget stort udvalg, og hovedretterne bestod af to slags kød og en fiske ret med masser af tilbehør. Dessert spisere blev absolut heller ikke snydt. Rød- og hvidvin blev fyldt op konstant. Efter maden blev der trukket lod om  gavekort, og vi var så heldige at vinde en søndags lunch for to.

Desværre regnede det ret meget kl. 24, så jeg var blandt de få, der gik til vandet for at se fyrværkeriet. Det var rigtig ærgerligt med den regn, for det havde været fantastisk flot at stå ude på badebroen og se fyrværkeriet både fra Danmark og Tyskland. Personalet stod ved udgangen til vandet med champagne og store raketter, men på grund af regnen var afsætningen af raketter ikke særlig stor.

Derefter startede discjockey’en og dansen, og der var åben bar med fri drinks, ja alt hvad du havde lyst til at drikke var med i prisen, så de 119 euro for en hel aften, hvor alt var perfekt, det synes jeg godt nok var en billig nytårsaften. Derfor kan det anbefales at prøve at holde nytår i Tyskland.

I dag 2. januar er det så dejlig solskin i Flensborg, og jeg glæder mig til at komme i gang med et spændende 2018 sammen med jer alle her på bloggen. Jeg er nu næsten færdig med min “mind mappe”, så det skal nok blive et mindeværdigt år, ja et forrygende år. Mere om det om et par dage.

Hav det dejligt.

Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.