Gæste borddækning

Middags gæster med tre retter mad på en torsdag, der er sådan noget man kan gøre når man er pensionist, så der er da noget godt ved at være ældre. Vi har tit det vi kalder månedens menu, så bruger vi den til flere gæster. Marts menuen er, med små variationer,

 Laksemousse

Forret: Laksemousse på bund af røget laks og med store tigerrejer. Hovedret: kalveculotte med Waldorfsalat, saltbagte kartofler og fyldte champignon. Dessert: rabarbertrifili med is. Det er en dejlig forårs menu, hvor meget kan laves i forvejen.

3 tanker om “Så venter vi på gæsterne!

  1. Godt at jeg er ved at lave mad……, mine tænder løber i vand. Jeg elsker laksemousse. Vi skal spise, med opskrift af Price i dag. Fisk. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.