La Croisette i Cannes

Så er det sidste dag her i Cannes. I morgen går turen hjem til Danmark og vinteren, så jeg vil nyde frokosten i dag på terrassen rigtig meget, før kulden venter. Men når jeg har været afsted i tre uger, så glæder jeg mig til at komme hjem kulde eller ej.

Rue d´Antibes i Cannes

Det er begyndt at tynde ud i julepyntet, men vores smukke lys uden for vinduet lyser stadig ned på sommerblomsterne, det virker rigtig hyggeligt.

La Croisette i Cannes

Selvfølgelig skal vi også den sidste tur langs La Croisette, hvor der uden tvivl vil være rigtig mange mennesker, så vil alle de karakteristiske blå stole være optaget, og man skal siksakke ind i mellem gamle damer med små hunde, barnevogne og børn på løbehjul, alle skal en tur op og ned af promenaden.

Shopping i Cannes

På tilbage turen gå vi over på den anden side og så kikker fruen vinduer, for så kommer alle de lækre dyre butikker, og nu er alt forårs tøjet kommet frem.

Strandpromenaden i Cannes

Men Cannes er også kontrasternes by, her er mange mega rige, men som man kan se på billedet, sidder man og spiser på en dyr restaurant på den ene side af stakittet, mens en hjemløs sover på den anden side, sådan er verden desværre nok over alt.

Restaurant Caffe Roma i Cannes

Den sidste middag her for denne gang bliver på vores stam restaurant. Der er har vi været en del gange, faktisk så mange at de kommer og giver hånd og spørger hvordan det går i dag, og derefter kommer de med en aperitif, det er faktisk hyggeligt. Det var lidt om vores afskedsrunde med Cannes, og så er der kun det kedelige tilbage, pakning og hjemrejse i morgen så på gensyn fra Herlev.

Hav en dejlig weekend i mens.

En tanke om “Sidste dag i kontrasternes by!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.