11a

Så er vi på sidste stop, og det foregår i Abano Terme, det er 3.-4. gang, fordi det er et hyggeligt sted, og så er min kære mand meget glad for deres frokost og middag og ikke uden grund, det er meget flot, men efter min smag lidt for voldsomt meget mad.

11f

Her er lidt af forretten

11g

Herefter kommer der en mellem ret og så hovedret før dessertbord.

11e

Første gang vi var her, var ejeren en gammel mand, som altid var at se i hans mørke jakkesæt med slips, ligegyldigt hvad temperaturen var. Han sad ved sit mahogni skrive bord eller gik rundt på hele hotellet og snakkede med folk og holdt øje med alle.Til middagen gik han rundt og hilste og ønskede god aften til alle gæster. Næste gang vi kom, gik han rundt med stok, og gangen efter blev han kørt i rullestol, men tog alligevel turen rundt til alle. Nu har sønnen overtaget hotellet, og der er kommet mange forandringer, ja for der skal fornyelse til. Dog er personalet det samme som for 10-12 år siden og stadig lige søde alle sammen.

11b

11

11c

Den ene af de udendørs pools er 37 grader, den anden 28, og så kan man svømme ind til den indendørs. Men 37 grader i 30 graders fugtig varme er meget for meget.

3 tanker om “Sidste stop?

  1. Det ser meget hyggeligt ud og flot mad, man kan jo også spise lidt, selv om det må friste så lækkert det ser ud og pyt når det kun er nogle dage, går det nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.