Restaurant Theo

Det har godt nok været en uge med fart på og masser af dejlig mad. Ja man kan næsten sige, at ugen har stået i madens  tegn.

Min kære mand havde fødselsdag den 17., og der havde jeg inviteret ham ind på restaurant Theo, som er en restaurant, jeg havde læst om på hjemmesiden MigogKbh.dk. jeg syntes det lød hyggeligt, at man fik “7” retter.

Restaurant Theo ligger på Skindergade inde i København, og derfor bestemte vi os for at tage bussen derind, så kunne vi også lige gå en tur i Torvehallerne.

Vi har boet i vores nye boglig i tre år, og det er faktisk tæt på en bus, der kører ind til Nørreport, så den tog vi. Så kunne vi også få vinmenuen, når vi ikke selv skulle køre.

Maden var rigtig god og spændende, og vinene var også dejlige. Restauranten er ikke særlig stor, jeg tror kun, at der er 10-11 borde, der alle var optaget hele tiden. Det må også være nødvendigt, da der var 4 i køkkenet og 3 til at servere, som alle var meget søde. Så det blev en dejlig aften.

menu på Theo

Menuen kostede 425,- og bestod af Theos signatur tatar af økologisk malkekvæg fra Skovstrupgård med persille, purløg og mandler — Stracciatella fra La Trecia med spæde salater og sylt — Kammusling med jordskokker, æble og “Nước Chấm” (Vietnametisk dip sauce) — Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian — Blåmuslinger fra Limfjorden med skummende suppe på strandkrabber og miso — Stegt kuller med karamelliseret løg, kartoffel og kyllingesauce og til afslutningen Æblekage med æblesorbet og creme på mælkechokolade. Vinmenuen bestod af 4 glas til 325 kr.

Brasseriet Baum

Min kære mand har meldt sig ind i alle hotelkæders klubber, og hos Comwell havde han en bonus nat, der var ved at udløbe. Da vi snart rejser på ferie, så blev vi enige om at tage på Comwell Køge Strand i onsdags.

Køge er en rigtig hyggelig by, og vi har boet mange gange på hotellet. Maden er rigtig god, hvis det ikke er buffet. Den har vi prøvet et par gange, og sidst var den absolut dårlig, så det skal være, når de har menuen, for den er god. Vi spiser som regel altid frokost i Vinbar & tapas restaurant Brasseriet Baum, det er et godt og hyggeligt sted.

Fødselsdags brunch

Ugen blev afsluttet lørdag med fødselsdags brunch for alle børn, børnebørn og kærester. Jeg elsker at samle hele familien, så vi alle kan få en sludder om, hvad er der sket siden sidst. I “gamle” børnebørns liv sker der jo rigtig meget hele tiden, så det kræver lidt at følge med. Men jeg nyder, at de alle altid gerne vil deltage, når der bliver holdt noget, for vi fejrer rigtig mange ting.

Hav en god ny uge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.