Jeg er meget glad for at have gæster, nyder at invitere familie og venner. Men det er ikke altid, at min energi er 100%, og så må der gang i kreativiteten.
Som regel laver vi forret og hovedret og så kage til kaffen, men nogen dage kan jeg ikke rigtig få ideer, lige meget hvor mange madblade jeg er igennem, og det er nok de dage, hvor energien ikke er i top.
Sidst det skete, gik jeg den lette vej og valgte en blanding af tapas og antipasti. Jeg er selv meget glad for tapas og desværre i de fleste tilfælde, hvor en restaurant har tapas på menukortet, så er det antipasti, hvor der er alt for meget “spegepølse” og ikke nogle spændende varme retter, som når man får tapas i Spanien.
Min eneste lune ret var mine hjemmebagte Muffins med søde kartofler og chorizo, de er altid populære.
Udover at anretningen smager godt, så har man rigtig meget tid til gæsterne, da al maden er på et fad, så man står næsten ikke i køkkenet, når gæsterne er der.
Ost er også en af mine favoritter, så det blev afslutningen, og til det hele fik vi mine flutes med valnødder. Dem har jeg altid i fryseren.
Hav det godt.
Dejlig menu du serverede! Det er dejligt at have god tid (og energi) til gæsterne 🙏🤗👍
Ja rigtig meget.