Her før påske hvor det var sommer, tog vi en tur til København, og for at der ikke skulle være for mange mennesker, tog vi tidligt derind. Formiddagskaffen kunne så indtages på den sidste ledige bænk, ikke underligt at bænkene var eftertragtet i det vidunderlige vejr. Kaffe og croissanter købte vi hos 7 eleven lige over for.

Da vi var kommet tidligt, var alle ladestanderne ledige, så udover at få strøm fik vi også gratis parkering. ikke så dårligt midt i København. Jeg har det, når jeg kommer ind til København, som når jeg kommer ud i en smuk natur. Jeg siger hele tiden “neej hvor er det smukt”, for jeg synes, der er fantastisk mange smukke bygninger næsten lige gyldigt, hvor man kikker hen, og så er der plantet blomster mange steder. Det er en indbydende og spændende hovedstad, vi har, den kan vi godt være stolte af.

I løbet af formiddagen kom der flere og flere mennesker, især mange unge piger sammen, så uden for de populære butikker voksede køerne. Da mylderet blev for meget, tog vi en af sidegaderne tilbage til 7 eleven og købte et par sandwich og vin, som vi tog med ned til kanalen, så vi kunne spise frokost med udsigt til Børsten og Christiansborg. Det var bare så dejligt at sidde der og nyde solskinnet med et koldt glas rosé.

Den skønne solskinsdag blev afsluttet med grill på terrassen, og så kom påsken med lidt mere blandet vejr. Vi har holdt en lille påskefrokost for nogle få, som alle var blevet coronatestet og udover det, så tog vi alle de forholdsregler, vi overhovedet kunne finde. Men da det var ret dårligt vejr i søndags, fik de lov til at være inde lige med undtagelse af en pilekast konkurrence, hvad der ikke var særligt let i det blæsevejr, det var. Den den skød den sidste ballon ned fik gevinsten, som var gavekort til en brunch for to.

i morgen er det hverdag igen, og det er ikke så ringe endda.

Hav det godt så længe.

2 tanker om “Skønne København og påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.