25

Vi har besøgt Designer Outlet Neumünster på vej til Flensborg, det var meget spændende, jeg kunne havet købt mig fattig. Centeret er meget flot på alle måder og har en påfaldende arkitektur, der er inspireret af den for regionen typiske byggestil og udstråler afslappet landsbyatmosfære med bindingsværks- og gavlhuse, grønne pladser og picnic-områder, caféer og en restaurant samt to legepladser.

25a

Det ligger ca.110 km fra den dansk-tyske grænse og består af 125 butikker med mere end 800 af de mest populære brands med et samlet shopping areal på 20.000 kvadratmeter.

25c
Så der var et kæmpe udvalg af de mest populære luksus-, designer- og livsstilsmærker  30-70% lavere end den vejledende udsalgspris. Et drømmested for selv en som mig, der normalt ikke går efter outlets, for jeg synes normalt, at det er grimt og rodet og kan ikke finde noget, det virker bare som et dårligt udsalg. Det var absolut ikke aktuelt her, jeg kunne have købt rigtig meget, men nøjedes med en jakke hos Ralph Lauren. Selv kaffen var billig med 50 kr. for 2 kaffe og 2 croissanter på Starbbucks.

25e

25b

25d

25f

Selvfølgelig havde stedet været meget kønnere i solskin og med grønne træer. Men kommer du i nærheden, så kan det varmt anbefales.

Hav en god aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.