Der er mange små hverdags glæder, og naturen er en stor giver af dem. Jeg nyder meget at opleve dyrelivet i min have. Nu er det den tid, hvor egernet prøver at finde alle de valnødder, den i efteråret gravede ned rundt omkring i haven og i alle mine blomsterpotter. Da den begravede rigtig mange, så er der  mange, den ikke kan finde, derfor får jeg små valnøddetræer overalt, og det er sjovt at se, hvor hurtigt der kan vokse et lille træ ud af en valnød.

Jeg nyder også at lytte til fuglenes sang, det er den rene meditation. Desværre er jeg ikke særlig god til at høre, hvem det er der synger og det ærgrer mig ret meget. Solsorten er dog let at kende, og i øjeblikket sidder den og synger det meste af dagen oppe på min tv antenne, det er en dejlig lyd at gå og arbejde til. Indimellem få den at vide, hvor heldig den er at kunne sidde der og synge dagen lang, mens vi andre knokler løs i haven.

Vi har også et rådyr, der går også rundt og nyder haven, mens den spiser lidt her og der. Forleden dag stod den og kikkede ind af terrassedøren, man kikker selv en ekstra gang, når man hæver blikket fra kaffekoppen og møder dens blik.

Da vi nu har fået nøglen til vores nye hjem, er vi derovre og ordne lidt de fleste dage. Selve indflytningen må jo stadig vente, når de ikke vil åbne grænserne. Haven, som er lille, var ret slem, udover meget ukrudt er der mange rester fra krukkeblomster, der bare er smidt, og ellers bare huller fra planter der er gravet op, men det skal nok blive godt.

Hav en dejlig weekend.

 

4 tanker om “Små hverdags glæder!

  1. Jeg deler glæden ved havens dyr med dig og elsker simpelthen at lytte til fuglene og se på egern og rådyr. Hvor bliver det spændende at forme jeres nye have helt efter jeres egne ønsker.

  2. Det lyder så dejligt og tilykke med den nye bolig. Det er hyggeligt at indrette og komme på plads. 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.