Jeg har været på næsten tre ugers ferie og oplevet en masse smukke steder og mange spændende ting. Vi har været så utrolig heldige med det skønneste vejr i alle dagene, har kunnet sidde ude hver eneste dag også at spise aftensmad, ja vi har faktisk levet ude og kun været indenfor, når vi skulle sove.

Findes der noget smukkere end synet af vinmarker, så langt øjet kan se. Jeg elsker synet, dog ved jeg ikke helt hvorfor, det glæder mig så meget, måske er det en eller anden romantisk drøm om et fransk vinslot. Dog er disse vinmarker i vores ferie fra Mosel, hvor der også er meget smukt.

Jeg har skrevet det før, det er meget slemt for mig at få sådan et vinglas som på billedet. Jeg har en veninde, der har det lige sådan, så når vi oplever det, sender vi billeder til hinanden for at vise, hvor grimt det er.

Vi besøgte Stuttgart for første gang, fordi jeg gerne vil have den på min tysklandsguide.dk, og det var alletiders by, smuk, grøn og masser af restauranter, cafeer og store muligheder for at shoppe, hvad jeg også fik gjort grundigt.

Vi var også i Hannover, og da vi tjekkede ind på hotellet, fik vi at vide, at de ikke brugte numre på værelserne men navne, og vi skulle bo på et værelse, der hed Barokgarten. Uden for værelset var der så dette billede i stedet for et nummer, og så var der også det samme billede i loftet over sengen, men kæmpe stort. Rigtig hyggeligt at kikke på.

Nogen vil bare være de første, og det tror jeg er lykkedes for denne butik i Lübeck, for selvom jeg elsker julepynt, så er det selv for mig lige i overkanten at se på det i min sommerferie.

En mindre sjov ting ved at køre 3600 km på ferie er en masse asfalt og lastbiler i lange rækker. Vi har mødt skilte med vejarbejde og med omkørsel, som i nuet gjorde livet lidt surt. Men dejligt har det været, og det til trods passer ordsproget “ude godt men hjemme bedst”.

Hav det godt så længe.

4 tanker om “Små klip!

 1. Det lyder som tre dejlige ferieuger, I har haft i Tyskland, selv om 3600 kilometer bag rattet sikkert ikke er så spændende.
  Tænk at der nogle steder er julepynt allerede!

 2. Hold da op, du oplever en masse. Jeg kan godt forstå, at du er betaget af området omkring Mosel. Jeg husker endnu ture Mosel og Rhinen, da jeg var barn. Har desværre ikke været der i mit voksne liv, men vi er meget glade for Harzen, som jo ikke er så langt væk.
  Lübeck er også skøn. Var du inde og se marzipanmuseet?

  • Hej Jane
   Vi var ikke inde og se marzipanmuseet. Harzen er også et meget smukt områd, med rigtig mange hyggelige byer så jeg forstår godt i kan lide det område. Hav det godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.