17

I går var jeg en tur i Tivoli for at afslutte sommer sæsonen, de lukker på søndag den 21.. Jeg nyder at komme ind i den gamle have. Nogle gange spiser vi derinde, andre gange som i går står den bare på kaffe. Haven har en helt speciel stemning, man kan altid følge månedernes gang på det utrolige store blomsterflor. Foråret med løgplanter og efteråret med dahliaer, et evigt blomstermylder i hele farveskalaen, et syn der kun kan gøre en glad. Bare det at sætte sig og studere menneskerne og høre alverdens sprog, så kommer man ligesom kloden rundt. Tivoli er et sted, hvor alle sanser bliver stimuleret, der er noget tryllestøv over haven, og tænk sig så ligger den ligge midt i hovedstaden med rådhuset som en fantastisk kulisse. Tivoli er åben i 3 sæsoner: sommer, Halloween og Jul. Så den åbner igen her den 10. oktober til den 2. november.

17a

17b

17c

 

4 tanker om “Søndag er sidste dag!

  1. Hyggeligt. Tænk, det er flere år siden jeg har været i Tivoli. Jeg får helt dårlig samvittighed. Tænker at vi måske lige kan nå det.

  2. Helt enig et fantastisk sted, som man ikke finder mange andre steder i verden. En forlystelsespark, hvor man som voksen også kan få mange oplevelser pga. omgivelserne. Så er både små og store glade :O)

  3. Ja Tivoli er er rigtigt dejligt sted at gå rundt og hygge sig i og ikke mindst alle de gratis koncerter i Tivolis Koncerthus med årskort , som hurtigt er tjent ind og som du siger de smukke blomster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.