Jeg har været meget fraværende her på bloggen et stykke tid, men der har været vild kaos i mit hoved, jeg har ikke kunnet koncentrere mig om at skrive. Men nu er mit hus solgt, købsaftalen blev underskrevet i onsdags, så nu skal de seks fortrydelses dage også lige overstås. De nye ejere skal overtage huset 1. august, så vi har god tid, men alligevel er vi  startet lidt i det små, for jeg er blevet rastløs efter at komme i gang med at få flytningen overstået og  prøve at få plads til tingene. Når jeg vågner om natten handler den første tanke altid om, hvor skal jeg gøre af det og det. Da huset blev sat til salg for godt 2 måneder siden, flyttede vi op i sommerhuset, det er jo alligevel her, vi skal bo nu og så lige i Glücksburg. Det har gjort, at huset kunne stå konstant klar til fremvisning.

Så i det utrolige skønne vejr har jeg nydt min have 100 % lige fra morgenstunden, ja næsten levet derude og i poolen.

Den utrolige megen sol i en måned har opvarmet de 45.000 liter vand poolen indeholder fra 5 grader til 29 grader på få måneder, det skal der dog ret meget sol til at gøre.

Jeg gik faktisk og troede, at den ikke kunne komme over 27 grader, for det er aldrig sket før i de 12 år, vi har haft den. En af grundene til at jeg fik den var, at jeg skulle lære at svømme, det er ikke lykkedes endnu, men jeg nyder at være i den, og det er også meget godt, når jeg tænker på, hvor meget vandskræk jeg har haft.

Forsat god sommer.

Mona

 

 

For første gang i de      år vi har haft poolen er den kommet op på 29 grader jeg gik faktisk og troede at den ikke kunne blive varmere end 27 grader for det var altid der den har stoppet med at blive varmere.

2 tanker om “Solgt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.