I rigtig mange år har vi lejet en lejlighed i Cannes fra 2.-3. juledag og tre uger frem. Det har været dejligt at komme ned til lyset og blå himmel. Vi har lejet den perfekte lejlighed. For et par år siden var den gjort i stand, da vi kom med nyt lækkert køkken

med stort vin køleskab. Hele lejligheden havde også fået en overhaling. Lejligheden var ret stor med tre soveværelser, hvad der gjorde, at vi har haft besøg af en del af familien, når vi boede der. Grunden til, at jeg lige ville have den, var blandt andet stedet den lå og så terrassen.

Det bare at kunne åbne dørerne, og selvom den ligger på forretningsgaden Rue d’Antibes, er der stille og masser af sol. Hvert år går jeg og er nervøs for, om den nu er blevet solgt, så vi ikke kan leje den. Men i år havde jeg glemt at bekymre mig (havde så mange andre ting), og så torsdag turde manden næsten ikke fortælle, at han havde fået svar på hans mail fra Strecker, at den var solgt. Fruen tog det ikke pænt, og alle andre forslag blev kasseret. Der var kun een af de andre lejligheder, der kunne gå an, men den var udlejet den første uge, så nu må vi se, hvad der sker.

Hav en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.