Her i Glücksburg ligger der nede ved vandet et dejligt Hotel, hvor vi har været til mange god arrangementer. Glücksburg Strandhotel ligger smukt, og her har vi fejret nytår to gange, været til en del søndags brunch (har ikke noget at gøre med vores danske brunch), til julefrokost og andre spændende arrangementer. Her i onsdags var vi så for første gang til Sommer-Barbecue, fordi da vi kom her ned tirsdag, gik vi en tur ned til stranden for at sidde og nyde en Aperol Spritz i det skønne vejr, og da så jeg, at de var ved at dække op ude på deres badebro, og det så hyggeligt ud, at vi købte biletter til dagen efter. Som med alle deres andre arrangementer, er det faktisk billigt, 89 euro med alt. Til Sommer-Barbercue festen fik man en aperitif ved ankomsten, stor buffet med forretter, stor grill buffet og der afsluttes med en dessert buffet. så var man også blevet mere end mæt. Vin, øl og mineralvand ad libitum, og de kommer hele tiden og skænker op.

Der var en også en musiker, som spillede rigtig dejlig musik, man fik lyst til at danse.

Vi kom til at sidde sammen med et svensk par fra Helsingborg. De var rigtig søde og interessante mennesker, så vi snakkede så meget, at vi blev de sidste der forlod festen, da var det blevet mørkt efter en meget  smuk solnedgang. En aften hvor vejret viste sig fra sin allerbedste side, stille og lunt, så det blev på alle måder en perfekt aften.

Ophold på Glücksburg Strandhotel kan tit fås på div. deals til en rimelig pris, elles kan det være lidt dyrt at overnatte der.

Hav det god så længe.

7 tanker om “Sommer-Barbecue!

 1. Hej Mona.
  Hvor er det dejlige billeder du har lagt ud fra jeres aften på badebroen ved Strandhotel Glucksburg. Vi har vist som tidligere nævnt været der rigtig mange gange og har også en Spot Deal med 2 overnatninger liggende, som vi skal have brugt på et tidspunkt.
  Glucksburg er så dejlig og en tur langs Strandpromenaden ved Flensburg Fjord er altid en god oplevelse.
  Fortsat god sommer til jer😀😎😎.
  Mange hilsner
  Birgit

 2. Det lyder ualmindelig lækkert med Sommer-Barbercue i Glücksburg. Og sikke et dejligt sted at sidde ude ved vandet.
  Jeg prøver at kommentere igen. I går forsvandt min kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.