Jeg har ikke et smart walk-in klædeskab, det ville ellers være fedt, men jeg har skiftevis sommer og vinter tøjet pakket ned i store plastik kasser, og lige nu er jeg ved at bytte rundt, så det giver en masse rod med kasser og poser. Efter vi er flyttet i sommerhuset, har jeg tøj og sko/støvler flere steder. Noget bliver pakket ned lidt senere end andet og kommer så pludselig et nyt sted hen, som jeg så ikke kan huske næste gang, jeg pakker ud. Jeg har meget svært ved at få noget smidt ud, så mængden af tøj vokser og vokser. Jeg går også og gemmer det, der er lidt for småt, for tænk hvis de 5 kg, der er i vejen, lige pludselig er forsvundet, og jeg så kunne passe tøjet igen. Det bliver så også pakket ud og ned hvert år. Jeg har kjoler og overtøj hængende i det værelse, hvor jeg arbejder, og hvor min computer står. I klædeskabet i soveværelset hænger bluser og nederdele og et par helt nye bukser, resten ligger i skuffer, så jeg kan ikke prale af at have det store overblik over det. Men når vintertøjet kommer frem, så føles det lidt som at få en ny garderobe, da man jo ikke har brugt det tøj siden sidste efterår, og det er jo ganske dejligt. Hvad med dig, er du så heldig at have et walk- in, og hvordan opbevarer du fodtøj, det synes jeg er lidt svært, så jeg kunne godt tænke mig at få nogle gode ideer af jer.

Hav det godt så længe.

6 tanker om “Sommer og vinter garderobe!

  1. Jeg kunne også godt bruge et stort walk-in klædeskab. Jeg har en del tøj hængende på bøjler, men også meget, som ligger på hylder. Det er svært at få et overblik, så jeg glemmer også nemt, hvad jeg har. Men nogle gange om året gennemgår jeg alt og giver det væk, hvad jeg ikke bruger mere. Jeg har et sko-skab og i entreen en dobbelt skoreol.

  2. Jeg har også meget svært ved at smide tøj ud, og gemmer ligeledes nogle ting selvom det er for småt. For man kan jo aldrig vide. Sko synes jeg også er en udfordring. Mine står i diverse skabe – ikke den store opfindsomhed. Men jeg har set, at nogle har skoene på smalle hylder til at pynte en hel væg. Hvis jeg havde en ledig væg, så kunne jeg godt finde på det 👠👢👡🥿🥾👟👞

  3. Efter vi .har solgt vores store hus og sidste år flyttet til et mindre rækkehus, så har det bestemt været en øvelse at få ryddet op i ALT, og Rigtig meget – også tøj- blev kørt ud til Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg arbejder frivilligt en dag om ugen, så har jeg jo den glæde at se, at tingene bliver solgt, og at jeg støtter en god sag.
    Jeg har et stort trefløjet skab, som er mit, og lige nu skiftes der fra sommer- til vintertøj. Jeg har flere hylder, hvor jeg kan lægge sommertøj pænt sammen og anbringe der. Så har jeg også tøj på loftet i flamingo kasser og et stort tøj stativ deroppe med plastic over, så det går.
    Fodtøj er straks sværere, det har jeg i bunden af mine skabe.

    • Da du også er flyttet i mindre så har du jo også været igennem at skulle finde plads. Jeg tror at sko opbevaring er det sværest særlig hvis man som jeg elsker sko. Hav en god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.