Tekniskmuseum Helsingør

Da vores børn var små, gik vi meget på museum. Da de så blev voksne, kom vi ikke rigtig afsted mere, lige indtil vi fik børnebørn, så tog vi det op igen.

Så blev børnebørnene voksne, og vi er nu sammen med dem på en anden måde, og så gik vi igen i stå med besøg på museerne. Men her efter min sygdom og nu, hvor energien langsomt vender tilbage, er vi gået i gang med at udforske den verden på ny, og hold da op der er sket meget. De fleste steder er blevet meget mere levende med film, temaer, installationer og interaktive spil. Her er noget for alle aldre, så der er rigtig mange spændende steder.

Vi har været på Tekniske museum i Helsingør, og det er et rigtig spændende sted fyldt med nostalgi. Som gammel pilot var min kære mand ret interesseret i flyene, jeg mest i bilerne.

Toria Connector med solceller

Der var denne gule Toria Connector en solcelle-hybridbil, der har et imponerende udseende, men den kom desværre lidt før teknologien var ordentligt udviklet. Ellers er det da fantastisk smart at få energien fra solen.

Frilandsmuseet Lyngby

I en af de varme dage, vi har haft, tog vi på Frilandsmuseet, der er dejlig meget skygge. Der var kommet nogle nye huse og en stor ny spiseplads, ellers lignede det sig selv, og det er også skønt.

Valget af museer går efter vejret, for jeg har ikke lyst til at gå indendørs i godt vejr. Der er rigelig med regnvejrsdage at tage af, så her om sommeren bliver der ikke så mange besøg på kunstmuseerne.

Hav en dejlig dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.