18c

Jeg går for tiden på en foredragsrække om skulpturer under Folkeuniversitetet. Det startede sidste tirsdag på Glyptoteket lige i vinterferien. Et fantastisk spændende sted jeg har altid været vild med Glyptoteket, stedet virker meget storslået, det fører tankerne til Akropolis og især til Rom. Men hold da op hvor var der mange råbende børn, så det fungerede ikke særligt godt, heller ikke fordi flere af de steder, vi skulle hen, var lukket.

18a

Kurset var sidst om græske skulpturer og i dag de romerske. Næste gang skal vi på Thorvaldsens Museum, og da er det klassicismen, det glæder jeg mig til.

18

Skulptur hovedet forrest er romersk og et af de dyreste værker på Glyptoteket – ikke lige til at se. Så den skal først ud ved brand ,lyder sjovt håber det er sandt. Hvis du har muligheden så tag en tur på Glyptoteket. Søndag er gratis. Hav en dejlig aften.

18b

5 tanker om “Spændende på Glyptoteket!

  1. Spændende projekt du går til. Der er råbende børn alle steder. Jeg lærte som barn, at man skulle være dæmpet sådan nogle stæder, og især på biblioteket. Sådan er det ikke længere og tænk det synes jeg er irriterende. Det er et spørgsmål om at lære børn at tage hensyn til andre, og det kniber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.