Skib i Travermünde

Det var godt nok tåget, da jeg stod op i morges, men jeg tænkte, pyt den letter nok mens vi spiser morgenmad, men nej det gjorde den absolut ikke. Vi fulgte alligevel planen og kørte til Travemünde. Byen virkede charmerende og spændende, og det siger ikke så lidt en kold og tåget november dag, dog kunne jeg ikke få taget de billeder, som jeg havde ønsket mig. Billederne skal bruges til byen Travemünde på min tysklandsguide.dk. Vi kunne længe høre en meget stor båd tude, og pludselig sejlede den lige ved siden af os, lidt uhyggeligt. Det virkede som om den kom ud af intetheden.Turen gik videre til Neustadt også en hyggelig by ved vandet, dog var det stadig tåget, men jeg tror at turen videre til Eutin er meget smuk, for det er hele det område. I Eutin blev frokosten indtaget på en lille restaurant, hvor vi har været flere gange, det er et godt, hyggeligt og billigt sted med mange mennesker.

Holstentor i Lübeck

Da vi kom tilbage til Lübeck skinnede solen fra en skyfri himmel, så det var bare om at komme ud og få taget de sidste billeder.

3 tanker om “Tåge og sol!

  1. Ja det er nu bedre med sol en tåge, men kan dog også være utrolig fascinerende at køre fra tæt tåge og så pludselig være i ren sol, har prøvet det i Pyrenæerne fantastisk at opleve , glemmer det aldrig. Fortsat god tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.