Et af de helt store hits hos boghandlerne i øjeblikket er bøger om tarme. Jeg er også hoppet på bølgen med bogen “Tarme i topform”, som er en af de sidste, der er udkommet.

tarme-i-topform

Den fik jeg anbefalet af min datter, der var meget begejstret for den. En af hovedtingene er, at man skal undgå gluten, da det er en af de store syndere, når man har problemer med tarmene, hvad jeg absolut har, så det er meget spændende. Bogen indeholder mange opskrifter, så man kan få lidt ideer. Men de tager lang tid at lave, og der skal indkøbes helt nye ingredienser, hvad der i første omgang bliver lidt dyrt, da de fleste glutenfri produkter er dyre.

madopskrift

I går bagte jeg boller til morgenmaden, de var gode. Så i dag gik jeg i gang med muffins. Når man sætter dem ind i ovnen og vender sig om og ser ens køkken flyde, så ville jeg ønske, at jeg deltog i den store bage dyst, så jeg bare kunne gå.

kager

Vi har ikke smagt på dem endnu, det må vente til eftermiddags kaffen, så må vi holde spændingen ud. Aftensmaden i går var fiskefrikadeller af hjemmerørt fars af laks og torsk serveret med dildcreme og små kartofler, det smagte skønt. Der er kolossal forskel på fiskefrikadeller, om de er lavet af hjemmelavet eller færdig købt fars. Middagen er altid min kære mands job – skønt.

Hav en god dag.

2 tanker om “Tarme i topform!

  1. Det lyder spændende, det glæder jeg mig til at læse mere om. Jeg har også forsøgt nye kostvaner, men jeg er aldrig nået i mål. Det bliver ofte for besværligt, men det ærgre mig, at jeg ikke får arbejdet færdigt med projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.