Jeg ved ikke hvem eller hvad, der stjæler min tid, men væk bliver den og ja, man kan ikke klage over tiden, når man ikke arbejder, for så må der da være oceaner af den, men nej den løber ud mellem hænderne på mig lige som sandkorn. Jeg havde en rigtig dejlig pinse, men den tog dog hårdt på mig, jeg brugte en hel dag på at få energi igen. Da vejrmeldingen var ret svingende i dagene op til pinsemorgen, blev vi enige om at sætte vores telt op, som vi købte sidste år.  Det var første gang min kære mand og jeg skulle gøre det alene, og så var brugsanvisningen væk, men ved fælles hjælp gik det faktisk ret hurtigt.

Pinsemorgen blæste det så meget, at jeg var bekymret for, om teltet skulle blæse væk, og det larmede så meget inden i teltet, at vi måtte tale højt for at overdøve larmen. Vi var 16 til brunch kl. 11 og lidt senere blev det dejligt vejr, så vi kunne være udenfor.

Kl. 17 blev grillen tændt op, og oksestegen kom på. Imens bar gæsterne bordet ud i haven, og det er sjovt at sidde et andet sted, for vi havde aldrig selv overvejet at sidde der. Kl. 22.30 var de sidste gæster gået, og fruen var også træt.

Lørdag var jeg til surprise party. Det var mine to børnebørn og eks svigerdatter, der havde lavet det for min søn, der bliver 50 år den 27.juni. Det var en flot brunch, alt var hjemmelavet og rigtig lækkert, de have gjort meget ud af det. Tænk sig at have en søn på 50 år. Jeg kan faktisk godt huske, da jeg selv blev det, hold da op hvor jeg synes, det var slemt (det synes han ikke). Nu ville jeg være lykkelig for at blive 50, sådan er det nok tit.

Nu er jeg i Glücksburg og nyder det. Der er også gået en måned, siden vi har været hernede sidst, så den første dag skulle der gøres rent og ordnes have og så en tur ned til stranden og spise frokost.

Hav det godt så længe.

4 tanker om “Tiden!

  1. Sikke en dejlig pinse du har haft. Det var godt, at teltet ikke blæste væk, og at I fik solskin.
    Hjertelig tillykke med din søn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.