4

Aarhus kalder sig en cykelby, og der er godt nok også mange cykler. Ved banegården er der lavet denne smarte cykelparkering i to etager og overdækket, der var næsten fyldt.

4a

På vejen tilbage til byen fra Marselisborg lystbådehavn mødte vi denne cykel tæller. Sådan en stander har jeg også set i Odense, men ved faktisk ikke, om det findes her i København. Ved nogen det?

4b

I denne sjove restaurant skal vi altid lige hen og have en pizza. De er super gode og skal spises med fingrene, det får man at vide, når man bestiller. Turen gik så tilbage i dag til Djævleøen efter en skøn uge, hvor vi har været helt utrolig heldige med vejret. Tænke sig at kunne sidde ude og spise frokost her i oktober. Forsat god søndag.

4 tanker om “Tilbage på Djævleøen!

  1. Ved ikke med cykeltælleren, men cykelstativer i flere etager findes ved Hovedbanegården , ja det er da et fantastisk flot vejr, har også spist frokost i haven de sidste dage og i dag hørte vi rock ved Lyngby Sø sammen med en masse andre mennesker, ja der var fyldt helt op ved borde og bænkene, fantastisk vejr 5 oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldend regnestykke (for at modvirke spam) * Tiden udløb. Prøv en ny CAPTCHA.